Bedrijvencontactdagen komt naar Brugge

Bedrijvencontactdagen komt naar Brugge

Op 26 & 27 oktober 2022 vindt de eerste editie van Bedrijvencontactdagen in Brugge plaats in het gloednieuwe Beurs-, Meeting- en Congrescentrum BMCC.

Deze editie komt er op vraag van bedrijven/exposanten van de 2-jaarlijkse editie van Bedrijvencontactdagen Kortrijk. Door de snellere (digitale en technologische) evoluties en de steeds wijzigende markt is het voortdurend fysiek connecteren met bestaande en nieuwe partners en marktspelers een must. Een jaarlijkse editie van een netwerkbeurs in West-Vlaanderen (afwisselend in Kortrijk en Brugge) biedt hier dan ook een antwoord op.

Met het innovatieve ondernemerschap in (Noord-)West-Vlaanderen, twee kusthavens, een internationale luchthaven en de bruisende bedrijvigheid in de regio, is een editie van Bedrijvencontactdagen in Brugge een logische keuze. Zo wordt de hele provincie jaarlijks op haar wenken bediend, in de even jaren in Brugge en de oneven jaren in Kortrijk.

bmcc-over-ons-scaledjpgDeze 1e editie vindt plaats in het gloednieuwe Beurs-, Meeting- en Congrescentrum BMCC. De buitengewone ligging beantwoordt aan alle noden van een moderne event- en congreslocatie met naast een beursoppervlakte ook tal van mogelijkheden tot meetings en congressen, die ook integraal gebruikt zullen worden voor Bedrijvencontactdagen in Brugge.

GRATIS REGISTREREN


Bron: https://www.brugge.bedrijvencontactdagen.be/nl/

Zoek Blog