Projecten

ACTIEF

'k Zien Van Tel!

Elke jongere is van tel! Elke jongere verdient kansen op de arbeidsmarkt maar ook om zich te ontwikkelen en te versterken. Daarom start in de zomer van 2021 het project: ‘k Zien van tel. Vanuit een positieve insteek en volledig op het ritme van de gast gaat een multidisciplinair team aan de slag met jongvolwassenen in hun vertrouwde regio. De jongvolwassene (18j-30j) komt centraal te staan in zijn eigen verhaal.

Stuur je Toekomst

Om mensen in vervoersarmoede een eerlijke kans op duurzame tewerkstelling te geven, starten Avansa Brugge en Werkkracht 10 het project Stuur je toekomst. Dit project focust op mensen met een migratieachtergrond, mensen in armoede, senioren en alleenstaanden.

Digibanken

Dankzij Vlaamse financiering  krijgt regio Brugge de mogelijkheid om drie Digibanken op te starten. Burgers die digitaal moeilijk mee kunnen, kunnen er terecht voor een toestel, vorming en ondersteuning op maat. 

Op dit moment zijn we volop bezig met het opstarten van het Digibankenproject. Houd deze pagina in de gaten voor meer info en acties.

Digi-Weetjes

Via de Digi-weetjes, een maandelijkse nieuwsbrief, houdt WERKKRACHT10 de stakeholders op de hoogte van alle nieuwtjes binnen de wondere wereld van digitalisering en e-inclusie.

Lerend Netwerk

Binnen de referentieregio Brugge vormen OCMW maatschappelijk werkers die betrokken zijn bij activatie-trajecten op initiatief van WERKKRACHT10 een lerend netwerk. 

talentWave is dé automatische mailinglijst die veelbelovend talent in begeleiding verbindt met uitzendbureau's! Elke maandagmorgen krijgen de deelnemende uitzendconsulenten de aangemelde kandidaten van de voorbije week in de mailbox. Als de uitzendconsulenten mogelijkheden zien in één of meerdere profielen, nemen ze contact op met de coach / begeleider van de kandidaat. Samen gaan ze op zoek naar matches!

Momenteel wordt deze tool getest met een select aantal geëngageerde partners. Na 10 oktober wordt deze tool - na deelname aan een kick-off - opengesteld voor alle geïnteresseerde uitzendbureaus en toeleiders binnen de referentieregio Brugge.AFGEROND

Social Profit Salon Brugge

Het Social-Profitsalon is de plaats waar werk-gevers binnen de social profit in contact komen met divers talent. Hier kan je je vacatures voorstellen en vrijblijvend in gesprek gaan met geïnteresseerde kandidaten. Je kan ook deelnemen aan een webinar en workshops die jou helpen om mensen met een migratie-
achtergrond te vinden en te binden.