Diversity & Inclusion Day

Diversity & Inclusion Day

Samen met Accent organiseert Voka deze Diversity & Inclusion Day. Tijdens 4 originele workshops (2 naar keuze) benaderen we diversiteit en inclusie vanuit een nieuwe, interessante invalshoek.


Wie af en toe met rekrutering of human resources in aanraking komt, weet als geen ander dat er nog steeds een enorme krapte op de arbeidsmarkt heerst. Maar: wat velen intussen ook (beginnen te) beseffen, is dat werkgevers vaak zelf in staat zijn om daar iets aan te veranderen.

Hoe kunnen werkgevers zelf iets doen aan de arbeidsmarktkrapte?

Door meer dan ooit open te staan voor diverse profielen en talenten. Mensen zijn immers zoveel meer dan wat hun cv over hen zegt. Mensen hebben verhalen, een verleden, verlangens, doelen, dromen. Als we echt ieder talent omarmen, kunnen we zoveel meer bereiken.

Om werk te maken van een arbeidsmarkt waar elk talent evenveel kansen krijgt, slaan Accent en Voka de handen in elkaar. In samenwerking met verschillende experten hebben we een interessant programma uitgewerkt dat diversiteit en inclusie vanuit een interessante invalshoek benadert.Programma

 • 12.00 uur: Lunch & netwerkmoment
 • 13.15 uur: Keynote D&I
 • 14.00 uur: Workshop 1
  Kies 1 workshop naar keuze per tijdslot.
 • 15.00 uur: Pauze
 • 15.30 uur: Workshop 2
  Kies 1 workshop naar keuze per tijdslot.
 • 16.30 uur: Netwerkmoment
 • 17.30 uur: Voorziene einde


Adres

Concertgebouw Brugge
't Zand 34
8000 Brugge


Wanneer

Dinsdag 30 mei
van 12.00 tot 17.30 uurPrijs

60 euro


Workshop


Workshop 1: Wij discrimineren (niet?)
Workshop 2: Life of a refugee
Workshop 3: IMPRO-LABO®: Omgaan met diversiteit
Workshop 4: Generaties op de werkvloer

INSCHRIJVEN

Zoek Blog
Diversity & Inclusion Day

Samen met Accent organiseert Voka op 30 mei een Diversity & Inclusion Day. Tijdens 4 originele workshops benaderen ze diversiteit en inclusie vanuit een nieuwe, interessante invalshoek.

Lees meer