HAVENJOBS.COM: nieuw platform bundelt alle jobs in de haven.

HAVENJOBS.COM: nieuw platform bundelt alle jobs in de haven.

Als belangrijkste economische motor van België zorgt de haven van Antwerpen en Zeebrugge voor 73.000 directe jobs. Om de motor draaiende te houden, is het belangrijk dat deze jobs ingevuld blijven. Eerder dit jaar bleek uit een onderzoek van VDAB, Provincie Antwerpen en Havenbedrijf Antwerpen-Brugge dat de diversiteit aan kansen en mogelijkheden qua jobs nog te weinig bekend is en dat er nood is aan één centraal punt waar het aanbod havenbreed samenkomt. Dat punt is er nu en heet Havenjobs.com.
LinkedIn_1200x627_1_Beeld 1png

Het nieuwe webplatform Havenjobs.com bundelt zowel voor Antwerpen als voor Zeebrugge de vacatures in de industrie, de logistiek en de maritieme sector in de haven. Werkzoekenden vinden er vacatures met behulp van filters zoals locatie, jobdomein, type contract,... Per vacature vind je een functieomschrijving, profiel en eventuele jobgerelateerde competenties. En info over hoe je kan solliciteren: rechtstreeks bij het bedrijf of uitzendkantoor. Via de interactieve kaart kan je bovendien zien welke vacatures er dicht bij huis in de aanbieding zijn. Tot slot vind je er ook nog info over de haven zelf, de verschillende soorten jobs en inspirerende verhalen van havenmedewerkers.

Havenjobs.com is het resultaat van de inspanningen van heel wat partners: Port of Antwerp-Bruges, VDAB, Alfaport Voka, Voka Antwerpen-Waasland, Maatschappij Linkerscheldeoever, Havencentrum, Stad Antwerpen, APZI-Voka West-Vlaanderen, TUA West, Cewez en Stad Brugge.


LinkedIn_1200x627_1_Beeld 2png

LinkedIn_1200x627_1_Beeld 4png
Zoek Blog