Impact van duurzame mobiliteit

Impact van duurzame mobiliteit

Dinsdagavond 21 februari organiseert Unizo een gratis workshop "De Impact van duurzame mobiliteit op je (toekomstige) werknemers'.

Tijdens deze boeiende, interactieve workshop staan de organisatoren stil bij het cafetariaplan en duurzame mobiliteit.

Hoe gaan een cafetariaplan en duurzame mobiliteit hand in hand? En vooral, wat zijn de voordelen ervan? Hoe hebben ze een invloed op het welzijn en welbevinden van de medewerkers? En misschien nog belangrijker: Hoe kunnen we ervoor zorgen dat we dankzij de integratie van een duurzaam mobiliteitsplan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt toch tot bij onze onderneming krijgen?

Want het ontbreken van een rijbewijs of wagen betekent natuurlijk niet dat je geen talenten of competenties hebt om openstaande vacatures in te vullen.

Daarnaast staan we er ook bij stil hoe duurzame mobiliteit een invloed heeft op sociale, economische en duurzame aspecten in onze maatschappij. Want mensen die meer bewegen voelen zich beter in hun vel. Dat draagt dan weer bij tot een hoger welzijn en welbevinden. Economisch gezien zijn er minder files, en dat is dan weer duurzaam voor onze wereld want er is minder uitstoot als meer mensen zich met een fiets/ leasefiets/ deelwagen naar het werk begeven.

Ook getriggerd hoe jullie instroom kunnen vergroten? Hoe een cafetariaplan kan worden toegepast in jullie onderneming? Of zin in een inspirerende sessie rond duurzame mobiliteit?

Programma:

  • 18:30 Onthaal
  • 19:00 Verwelkoming Elk-Talent-Aan-Boord
  • 19:15 Liantis - Cafetariaplan door Marie-Paule Bibaer
  • 19:30 MOBIEL21 door Els Vandenbroeck
  • 20:45 Joule – fietslease door Jordy De Loose
  • 21:00 Slotwoord Elk-Talent-Aan-Boord

Deze workshop wordt u gratis aangeboden dankzij het Europa WSE . Het invullen van de HRscan is een meerwaarde voor jouw deelname aan deze sessie, dankzij deze HRscan kunnen wij een kosteloos advies i.v.m. uw personeelsbeleid aanbieden.

Europa WSE


Inschrijven

Zoek Blog
Impact van duurzame mobiliteit

Dinsdag 21 februari organiseert het project "Elk Talent Aan Boord" een infosessie voor werkgevers met het doel te inspireren tot een meer duurzame mobilteit binnen jouw bedrijf.

Lees meer