Infosessie Welt: Hr-traject rond duurzame loopbanen

Infosessie Welt: Hr-traject rond duurzame loopbanen

Welt is een hr-traject waarbij we inzetten op het creëren en faciliteren van duurzame loopbanen. De voorbije 3 jaar stapten 180 West-Vlaamse bedrijven met succes in ons Welt-traject. Vanaf 2024 steekt Welt echter in een nieuw jasje. Via deze infosessie lichten we graag toe hoe het traject er zal uitzien.


  • Zoek je naar manieren om je onderneming klaar te stomen voor maatschappelijke veranderingen?
  • Heb je nood aan instroom of diversificatie van de talentenpool in jouw onderneming?
  • Wil je meer inzetten op een werkbare werkplek die goed voelt voor iedereen?

Dan ben je bij Welt aan het juiste adres! Welt is een hr-traject waarbij je inzicht en advies krijgt op maat van jouw personeels-en opleidingsbeleid, je opportuniteiten voor nieuwe instroom ontdekt én ervaringen kan delen met andere hr-verantwoordelijken.

We zetten in op het creëren en faciliteren van duurzame loopbanen in jouw onderneming. Dat doen we door het ontwikkelen van een inclusief hr-beleid. Inclusie is meer dan een divers personeelsbestand: het gaat over de mate waarin je medewerkers het gevoel hebben dat ze actief kunnen behoren en bijdragen aan de onderneming. Door dit mee te nemen op vlak van strategie, cultuur en manier van leidinggeven kan je onderneming uitgroeien tot innovatieve, concurrentiële en wendbare organisatie.Programma

  • 13.00 uur: Toelichting Welt-traject
  • 13.30 uur: Q&A
  • 14.00 uur: Voorziene einde

WanneerPrijs

Deelname aan deze infosessie is gratis.

De infosessie gaat online door.

Zoek Blog