Nog 21 keer slapen...

Nog 21 keer slapen...

Dinsdag 11 oktober is het zover. Dan gaat het Social-Profit Salon door in Brugge.

Op het social-profitsalon ontmoeten werkzoekenden met een migratieachtergrond organisaties die op zoek zijn naar multicultureel talent.

Wil je weten hoe je aan de slag kan in de social-profitsector?

Kom dan naar het social-profitsalon in Brugge. Dat is dé plek waar jij lokale organisaties, scholen en werkgevers kan ontmoeten uit de gezondheidszorg, de socioculturele sector en de welzijnssector.

  • Weet je nog niet of een job in de social profit iets voor jou is? Op het social-profitsalon vind je info over de sector, beroepen, diploma’s, kan je een kijkstage (inleefmoment) aanvragen of je talenten testen.
  • Zoek je werk in de sector? Werkgevers vertellen je alles over hun vacatures en (kijk)stages of vrijwilligerswerk in hun organisatie.
  • Heb je nog geen diploma? Scholen geven je informatie over opleidingen naar werk in de social-profitsector.

 

Adres: Magdalenastraat 27, 8200 Brugge, Magdalenazaal.

Kom je met een groep? Maak dan zeker een afspraak via socialprofitsalon@brugge.be(link stuurt een e-mail). De groepen krijgen wat extra uitleg en een rondleiding.

 

Welke organisaties ontmoet je op het salon?

Onderwijs:

Werkgevers:

Andere:

 


Zoek Blog
Nog 21 keer slapen...

Op 11 oktober vindt het Social-Profitsalon plaats. Hier ontmoeten werkzoekenden met een migratieachtergrond organisaties die op zoek zijn naar multicultureel talent.

Lees meer