Online voorstelling van het project 'k Zien van Tel!

Online voorstelling van het project 'k Zien van Tel!

Met veel plezier nodigt het projectteam van het project 'k Zien van tel jullie uit om deel te nemen aan de online Kick-off van ‘k Zien van tel op maandagmiddag 21 juni van 12u00-12u45. We nemen jullie mee in dit gloednieuwe project dat intergemeentelijk, intersectoraal en multidisciplinair werkt. Je krijgt een korte voorstelling van dit ESF-project én we stellen jullie voor aan de coördinator en betrokken jongerencoaches.

‘K ZIEN VAN TEL

Elke jongere is van tel! Elke jongere verdient kansen op de arbeidsmarkt maar ook om zich te ontwikkelen en te versterken. Daarom starten we in de zomer van 2021 met het project: ‘k Zien van tel. Vanuit een positieve insteek en volledig op het ritme van de gast gaan wij als multidisciplinair team aan de slag met jongvolwassenen in hun vertrouwde regio. De jongvolwassene (18j-30j) komt centraal te staan in zijn eigen verhaal.

EN WIJ?

  • Wij gaan mee als compagnon de route binnen de afgebakende domeinen welzijn, activering en tewerkstelling
  • We willen een aanspreekpunt vormen voor jongeren, andere hulpverleners en partners
  • We bieden een unieke integrale aanpak die een meerwaarde betekent voor de jongvolwassene in zijn traject richting tewerkstelling
  • We zijn actief binnen deze elf gemeenten: Brugge - Jabbeke - Knokke-Heist - Zuienkerke - Blankenberge - De Haan - Zedelgem - Torhout - Oostkamp - Beernem - Damme

Kortom? De samenwerking zorgt voor vernieuwing op het gebied van hulp- en dienstverlening omdat we de cases vanuit verschillende organisaties, invalshoeken en expertises benaderen.

WAT DIT VOOR JOU KAN BETEKENEN?

Nieuwsgierig naar dit project? Al meteen jongvolwassenen in gedachten die in aanmerking zouden komen? We horen het graag en maken kennis op 21 juni!

Schrijf je in voor vrijdag 18 juni via de volgende link: https://forms.gle/vLwdzUEvHCr2ePrw6

Je ontvangt in de loop van maandagvoormiddag 21 juni een link om deel te nemen aan de kick-off via het opgegeven e-mailadres.


k Zien van TelJPG
Zoek Blog