Open Bedrijvendag op zondag 3 oktober

Open Bedrijvendag op zondag 3 oktober

Elke eerste zondag van oktober openen sinds 1991 honderden bedrijven uit de meest uiteenlopende sectoren de deuren voor het grote publiek.
Met honderdduizenden bezoekers is het event telkens weer een schot in de roos. In 2021 vindt Voka Open Bedrijvendag voor de 31e keer plaats en dit op zondag 3 oktober.
Als bezoeker krijg je de unieke kans om te ontdekken hoe je favoriete producten gemaakt worden, hoe bedrijven tewerk gaan, waar je buurman werkt,... Voor een bedrijf is het dan weer dé gelegenheid om trots te tonen wat er dag in dag uit achter de bedrijfsmuren gebeurt en uit te pakken met nieuwe gebouwen, producten, collega's en nog veel meer!

Uit regio Werkkracht10 nemen vier bedrijven deel:

  • BMW Cocquyt

Via een rondleiding nemen we jullie mee doorheen ons bedrijf en doen we jullie de volledige werking van onze concessie uit de doeken: receptie, atelier, carrosserie en natuurlijk de showroom met de nieuwste modellen.
Jullie zien onze techniekers werken aan een elektrische wagen, krijgen zicht op het vakwerk van onze carrossiers én onze verkopers bieden een voorsmaakje van wat jullie in de toekomst mogen verwachten op gebied van autonoom rijden en connectiviteit.

Reserveer je plaats


  • Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen

Op zondag 3 oktober zet VOKA voor het eerst de deuren open van Voka | Brugge, hun nieuwe hub op de bedrijvencampus O-Forty in Oostkamp. 600m² aan fysieke en virtuele leeromgeving met ruimtes die uitgerust zijn met state-of-the-art leerinfrastructuur. We focussen daarbij op drie pijlers: Flexibel leren, co-creatie en community! Hoe we dat precies gaan doen, leggen we je graag uit op 3 oktober!

Reserveer je plaats


  • Noordzee Drones

Op het einde van de rondleiding kan er gevlogen worden met een drone, nadien zijn jullie welkom op onze tweede locatie op de marinebasis in Zeebrugge voor grote demonstraties en meer drones.

Alle plaatsen volzet


  • Belgische Marine

Opgelet:  Covid Safe Ticket via app is verplicht!

Interesse in Technologie, Techniek, gaming of drones, kom zeker langs!

Reserveer je plaats


Zoek Blog
Open Bedrijvendag op zondag 3 oktober

Elke eerste zondag van oktober openen sinds 1991 honderden bedrijven uit de meest uiteenlopende sectoren de deuren voor het grote publiek. Ook de editie op nu zondag 3 oktober beloofd veel goeds...

Lees meer