Open leerhuis in Brugge

Open leerhuis in Brugge

Huis van het Leren is momenteel in 4 steden aanwezig met een open leerhuis: Brugge, Ieper, Kortrijk en Roeselare. Volwassenen kunnen er gratis en zonder afspraak terecht met hun (digitale) leervragen.

In bibliotheek de Biekorf in Brugge kan elke woensdagnamiddag zonder afspraak tussen 13.00u en 17.00u terecht in het open leerhuis in Brugge, Kuipersstraat 3.

(Anderstalige) volwassenen met een leervraag kunnen hier langskomen om:

  • Een vraag te stellen over een opleiding
  • Gebruik te maken van een stille ruimte voor opdrachten en taken
  • Online een les te volgen
  • Gebruik te maken van een computer

 Er is ook altijd iemand aanwezig van Leerwinkel om te ondersteunen / helpen met vragen (vb gebruik van een schoolplatform / een opdracht opladen / een planning maken / …)

In de toekomst plant het leerhuis ook nog gratis workshops rond ‘leren leren’. Wil je verder op de hoogte blijven? Volg Leerwinkel West-Vlaanderen op facebook!Op woensdag 17 november ging een persmoment in het kader van 10 jaar Leerwinkel door in het open leerhuis in Brugge. Het open leerhuis in Brugge bevindt zich op de locatie van de bibliotheek de Biekorf.

De aanwezigen konden kennis maken met de leerloopbaanbegeleiders en de werking van Leerwinkel. De pakkende getuigenissen van enkele ex-cliënten werden tentoongesteld.

Op onderstaande foto zien we van links naar rechts de leerloopbaanbegeleiders van Leerwinkel West-Vlaanderen (Dana, Erin, Robin, Laurie, Charlotte), coördinator Huis van het Leren Kelly Lebon, schepen van sociale zaken, werk & ondernemen Pablo Annys, schepen van cultuur Nico Blontrock en de collega’s van de openbare bibliotheek Brugge (Jana Vastiau, Koen Calis en Denia Peeters).


persfoto-olh-Brugge-930x620jpg

combi huis van het leren  leerwinkelpng

BRON: Website Huis van het Leren
Zoek Blog
Open leerhuis in Brugge

Wekelijks op woensdagnamiddag wordt in Bibliotheek Biekorf het open leerhuis georganiseerd. Je gratis gebruik maken van de aanwezige ICT-infrastructuur en antwoorden krijgen op je (digitale) opleidingsvragen.

Lees meer