POM West-Vlaanderen zoekt een  BUSINESS DEVELOPER SOCIALE ECONOMIE

POM West-Vlaanderen zoekt een BUSINESS DEVELOPER SOCIALE ECONOMIE

Heb je een hart voor sociale economie en heb je oog voor samenwerkingsopportuniteiten? Werk je graag projectmatig en ben je flexibel?

Dan ben jij onze geknipte nieuwe collega om mee te werken aan een inclusieve arbeidsmarkt in West-Vlaanderen.

 

POM West-Vlaanderen zoekt een  BUSINESS DEVELOPER SOCIALE ECONOMIE (A1a – A3a)

 

Doelstelling van de functie

Als Business Developer Sociale Economie creëer je innovatieve samenwerkingen tussen sociale economiebedrijven en/of het bedrijfsleven en vertaal je dit in concrete projecten en producten. Zo werk je mee aan een inclusieve arbeidsmarkt in West-Vlaanderen.

 

Functiecontext

Met het team Human Capital zetten we in op het stimuleren van technologische en sociale innovaties op de arbeidsmarkt, het versterken van de samenwerking tussen sociale-economie bedrijven en reguliere bedrijven, en het uitvoeren van beleidsondersteunende studies en analyses. We doen dit samen met heel wat partners, waaronder STAM vzw, 4Werk vzw, Starterslabo West-Vlaanderen, de VDAB en Gespecialiseerde Trajectbegeleiding (GTB).

 

Wie komt in aanmerking?

Je beschikt over een masterdiploma en 2 jaar relevante ervaring OF je beschikt over een relevant bachelor diploma (of gelijkwaardig) met minstens 5 jaar relevante professionele werkervaring.

 

Interesse of ken je iemand met het juiste profiel?

Bekijk dan het volledige vacaturebericht in bijlage of via www.pomwvl.be/vacatures of stuur dit door.

Solliciteren kan tot en met 17 oktober 2021.

Zoek Blog