What's NXT?

What's NXT?

Als provincie met een historisch krappe arbeidsmarkt is het investeren in, en aantrekken van menselijk kapitaal, in het bijzonder jongeren meer dan ooit van prioritair belang om een duurzame transformatie van onze West-Vlaamse economie te verzekeren. Eén van de ambities betreft het uitdragen van de provincie West-Vlaanderen als attractieve topregio om te wonen, te leren en te werken.

Op 12, 13 en 14 mei 2022 organiseert MNM een uniek 3-daags technologisch belevingsevenement gericht op jongeren. Dit zal plaatsvinden in het splinternieuw Beurs- en Congresgebouw in Brugge, in samenwerking met VRT, Voka West-Vlaanderen, POM West-Vlaanderen, provincie West-Vlaanderen en stad Brugge. Onder de noemer 'What’s NXT' willen we samen met MNM en VRT tonen welke innovaties en technologieën in onze West-Vlaamse bedrijven ontstaan, willen we positieve verhalen brengen rond werken en ondernemen, en willen we jongeren inspireren over de toekomst van de arbeidsmarkt.

We zijn ervan overtuigd dat dit belevingsevent een unieke opportuniteit biedt om, voor enkele duizenden jongeren over gans Vlaanderen, te tonen waarom het plezant is te wonen, te werken, te leven én te leren in West-Vlaanderen. Dit event biedt opportuniteiten voor elke onderneming uit elke sector.

Gezien de beursvloer volledig volzet is, en alle mogelijke standen werden gereserveerd, belooft het alvast een inspirerende editie te worden.


MNMpngVRTpngPOMjpgBruggejpegprovincie WVLjpg
Zoek Blog
What's NXT?

Op 12, 13 en 14 mei 2022 organiseert MNM een uniek 3-daags technologisch belevingsevenement gericht op jongeren. Dit zal plaatsvinden in het splinternieuw Beurs- en Congresgebouw in Brugge.

Lees meer