Meet & Greet met uitzendconsulenten

Meet & Greet met uitzendconsulenten

Begin juni werd talentWAVE gelanceerd. Sinds de launch werden door 23 verschillende coaches meer dan 60 kandidaten automatisch voorgesteld bij 16 verschillende uitzendkantoren.

  talentwaveJPG

 

talentWadde?

talentWave is dé automatische mailinglijst die veelbelovend talent in begeleiding, klaar om hun weg te vinden naar werk, verbindt met uitzendbureau's! Elke maandagmorgen krijgen de deelnemende uitzendconsulenten de aangemelde kandidaten van de voorbije week in de mailbox. Als zij mogelijkheden zien in één of meerdere profielen, nemen ze contact op met jou als begeleider.

talentWave2JPG

 Meet&Greet 2.0

Op 10 oktober werd deze samenwerking, in samenwerking met TRAVI, met de uitzendkantoren geëvalueerd. Hierop kwamen 26 enthousiastelingen, mooi verdeeld tussen toeleiders en uitzendconsulenten, samen in wijkcentrum Xaverianen. We leerden elkaars uitdagingen beter begrijpen en bespraken hoe we elkaars werking kunnen versterken. Communicatie tussen deze twee partijen blijft immers de sleutel tot succes in het talentWave-initiatief.
Meet-Greet2JPG

Vanaf eind oktober zal het aantal uitzendbureau's worden opgekrikt naar 26 aangesloten kantoren (54% van alle kantoren in referentieregio Brugge). Ook aan de zijde van de toeleiding wordt de capaciteit opgekrikt: naast de sociale huizen en OCMW's, zullen ook EMINO en Groep Intro gebruik maken van deze tool. Deze open uitwisseling van inzichten legt de basis voor verdere groei en samenwerking. Op 5 maart 2024 zal de volgende Meet & Greet worden georganiseerd.

Interesse om de mogelijkheden van talentWave ook te ontdekken? Neem contact op met hallo@werkkracht10.be

Zoek Blog
Meet & Greet met uitzendconsulenten

Dinsdagmorgen verzamelden 26 toeleiders en uitzendconsulenten met het doel om elkaars werking beter te begrijpen en te versterken met het oog op het activeren van inclusieve talenten.

Lees meer