Tewerkstelling

WERKKRACHT10 legt fundamenten in zowel de sociale als de reguliere economie, met als ultiem doel het openen van deuren voor diegenen die wat verder van de arbeidsmarkt afstaan.

ART60 / IBO

WERKKRACHT10 brengt bedrijven up-to-speed over de slimme inzet van tewerkstellingsmaatregelen om inclusieve talenten aan boord te halen. Dit alles met één duidelijk doel voor ogen: in tijden van schaarste op de arbeidsmarkt een win-win situatie creëren die blijvend is.


Individueel Maatwerk

Sinds 1 juli 2023 is de nieuwe maatregel 'Individueel maatwerk' van kracht. Werkgevers die iemand in dienst hebben/nemen die een arbeidsbeperking heeft kunnen een financiële ondersteuning aanvragen voor de extra kosten of ondersteuning die bij de tewerkstelling nodig is.Vier Brugse bedrijven getuigen alvast hoe tevreden zij zijn met hun pracht van een werkkracht.

talentWAVE

talentWave is dé automatische mailinglijst die veelbelovend talent in begeleiding verbindt met uitzendbureau's! Elke maandagmorgen krijgen de deelnemende uitzendconsulenten de aangemelde kandidaten van de voorbije week in de mailbox. Als de uitzendconsulenten mogelijkheden zien in één of meerdere profielen, nemen ze contact op met de coach / begeleider van de kandidaat. Samen gaan ze op zoek naar matches binnen de referentieregio Brugge!